graduation.reismee.nl

Welkom op mijn Reislog!

Hallo en welkom op mijn reislog!

Zo grappig, ik heb nog niets gedaan (de tekst is van de sponsor) en de reacties stromen binnen.

Dan zal ik het maar eerlijk vertellen, wij gaan naar Austin!

Roelie reist met ons mee, en in Austin ontmoeten we Eric en Joyce. Voor de trouwe bezoekers Eric is bekend als 'broerlief', en Roelie is de vrouw van 'broermans' die zoals de reactie aangeeft thuis een beetje gaat relaxen.

Wij zullen bij de ceremonie zijn waar Wendy haar diploma krijgt als 'Master in Laws' LL.M.

Meer bijzonderheden vanuit Austin!

Leuk dat je met me meereist!

Cora en Peter

Alie

Wow! De hele familie rukt uit (bijna)

Broermans

Zo, ik kan bijna niet wachten!!! Broerlief zeker ff geen tijd??? Zo jammer! Ben toch 10 dagen alleen met de boys. Zal wel tegenvallen (geintje). Heerlijk de afwas de hele week in het aanrecht, alles van me af gooien en NIEMAND die er iets van zal zeggen. Zeker de boys niet. We gaan er een heerlijke pan van maken. Lekker laat naar bed en uitslapen, bed open laten liggen en vooral de rolluiken NIET openen. Moet ook nog af en toe werken maar dat neem ik op de koop toe. Zal kijken of ik een dag voor Roelie terugkomt nog een beetje ga mesten maar ik doe geen beloftes. Heb Roelie 50 euro toegezegd. Neem aan dat je daar wel wat van kan shoppen want als ik alle verhalen mag geloven kost het echt geen drol. We zullen zien! Bij mij vallen dat soort dingen namelijk altijd tegen!! Ik moet altijd de hoofdprijs neertellen!.
En dan Wendy haar veterdiploma uitgereikt krijgen. Heeft een paar jaar geduurd maar dan heb je wel wat!!
Nou Wendy, nu maar eens kappen met die boeken. Ik zeg: de fik erin en nou maar eens de handjes laten wapperen want de bodem bij pappa en mamma is nu toch wel aardig in zicht. Ze hebben nu zelfs de maxi-cosi en de bobike moeten verkopen! Mamma zei dat je nu niet meer achterop zou gaan zitten!.
Doe je vriendje maar de HG van mij en als hij binnenkort Nederlands spreekt kan ik wellicht een woordje met hem wisselen.
Zo, dat was dan mijn bijdrage voor nu. Ik ga het allemaal wel zien. Moet namelijk ook de verslagen van Broerlief lezen en becommentarieren dus dat zal wel een hele kluif worden. Ik dacht uit mijn hoofd: [email protected].
Goede reis, pas een beetje op mijn vrouw en veel plezier daar. Broermans

Alie en Jan die ook net op is

Ja we beginnen gewoon weer opnieuw.
We wensen jullie tweetjes en "vrouw Broermans" een hele goede reis. Vonden het leuk de groeten te krijgen trouwens van Broermans afgelopen zaterdag in Lemmer en Oudemirdum.
Voor de familie Broerlief ook een fijne reis. Begrijp dat dat op koninklijke wijze gaat, niet de hele familie in en vliegtuig toch?
Maar je zal toch Wendy heten, net hijgend achterover leunen in de aanloop naar nog een extra laatste kans op Olympisch goud, en dan de hele familie op visite krijgen. Als je dit leest Wendy: onze felicitaties, prima gedaan.
We zijn benieuwd naar een paar leuke sfeerfoto's.
En voor Broermans, we doen dit keer niet een wedstrijd toch? Niks aan zonder Broerlief erbij ...
Fijne reis en verblijf allemaal.
Alie

Roelie

Nou ik ben er helemaal klaar voor.
Koffer gepakt en de laatste instructies achtergelaten, voor als er wat van terecht kom, nou ik wens het thuisfront veel plezier.
Aan mij zal het niet liggen en ga er van genieten.
Wendy ik kom eraan.

Broerlief

Sodejuu,
Terwijl in het altijd gezellige Nederland de zon alweer opkomt gaan wij keihard te bed. De hele godganse dag in Austin de graduation vieren van ons nicht. Heb geen voetjes meer over maaarrrrrrr zeer de moeite waard. Erg leuk dat ik vernoemd ben in haar dankwoord, geen woord over broermans. Deed wel een beetje pijn. Ook erg attent van de yanken dat ze respect hebben voor de militaire veteranen onder ons, kunnen ze in NL nog een voorbeeld aan nemen, wel vervelend dat ik dan steeds moet opstaan maar dat nneem ik op de koop toe. Zojuist teruggekeerd van de afterparty met kokteels, het was er een om nooit te vergeten. De vrouw van broermans die lust ze wel en ook de vrouw van broerlief heeft em aardig geraakt. Over ons zus maar niet te spreken dus de enige die nog een beetje nuchter was was dus broerlief, anders waren we nog het hotel aan het zoeken geweest. Broermans hou vol, je moet een prachtige tijd hebben in Mdrecht en die 50 dollar is op.
Broerlief