graduation.reismee.nl

Aankomst

Hallo allemaal, deze titel klinkt simpel, nou dat valt wat tegen. Zal even summier de reis verslaan. Keurig op tijd op Schiphol heel goede reis met de Zuidtangent (snelle bus door Hoofddorp) Koffie gedronken met Rene, Mark en Frank (van de broermans familie)

10 min. voor verwachte tijd van vertrek (etd) van de gate. Verwachte reistijd (eet) 10.59 i.p.v 10.37. Boeie maar dat maakt de overstap tijd in Houston van 2 uur alweer iets korter. Aankomst (ata) 25 min. te laat. Gewacht voor immigration 60 min. gewacht voor security 25 min. gevolg ......... aansluiting gemist (deja vu op Houston airport) volgende vlucht vol en overbooked, met een gegarandeerd vertrek om 19.05 naar Austin (totale wachttijd op Houston 5 uur i.p.v 2 !!!) Vlucht naar Austin 27 min. En daar stond Wendy op ons te wachten. Yeah.

Heerlijk zwoel weer zo laat op de avond. In gecheckt bij het hotel en daarna lekker wat gedronken. Het feest gaat beginnen.

Broermans

Zo vakantiegangers. Wat een toestand!! Dat vertrek was natuurlijk niks mis mee maar dat kwam dan wel weer voornamelijk omdat ikzelf in hoogsteigen persoon aanwezig was. Dat wil zeggen: met Mark en Frank. Mark omdat hij dan dichter bij school was en Frank omdat hij met zijn papa zelf in de auto terug mocht rijden. Maar goed: We waren er wel!. Heb trouwens nog een klein belrondje gedaan maar al snel bleek dat we ook de enige van de familie waren die nog in Nederland zijn. Duhhh!
Het opwachten van Wendy maakte alles weer goed! Nou, doe voorzichtig, geef die 50 dollar maar uit (heb ik hier toch niks meer aan) en have fun.
Broermans